TV-pakker rulles tilbage til normal

2020-04-20 16:27

Tv-pakker viser nu igen det valgte indhold

 

Alle kunder med en tv-pakke fik hen over påsken adgang til at se masser af nye tv-kanaler. Fra i dag mandag den 20. april går vi i gang med at ændre tilbage til kundens normale tv-pakke. De ekstra tilføjet tv-kanaler vil automatisk blive fjernet.
 
Ved åbning af ekstra tv-indhold fik jeres beboere og medlemmer adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kunne fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Alle ekstra kanaler, som kunderne har kunne hygge sig med, er Bland Selv-kanaler. Savner jeres medlemmer og beboere derfor en eller flere kanaler i deres nuværende tv-pakke, kan en Bland Selv-pakke være en mulig løsning.  
 
Vi håber, I og jeres medlemmer/beboere har været glade for de ekstra tv-kanaler.

YouSee-butikker er igen klar til at hjælpe med normale henvendelser

 

Tidligere har vi meldt ud, at der var begrænsninger for antal kunder, vi kunne lukke ind i vores butikker og at det primært kun var ved kritiske henvendelser de skulle henvende sig.

Nu er vi igen klar til at hjælpe med alle henvendelser, men opretholder dog fortsat de nødvendige forholdsregler for at minimere smitterisici blandt vores medarbejdere og i samfundet.  

Det betyder:
Vi går væk fra at kun håndtere kritiske henvendelser og tilbyder nu også hjælp til  almindelige henvendelser. Der vil dog være følgende forholdsregler:

  • Max. 10 kunder i butikken – afhængig af butik størrelse og antal medarbejdere i butikken

  • YouSee-butikker i landets storcentre vil fortsat være lukket.

 

 

 

 

Tilbage